Eesti paari meeleheitlik samm: «Meie ainus võimalus laps saada on Ukraina surrogaadilt» (12)

Piia Osula
, «Radari» toimetaja
Copy

Helsingi külje all elavad eestlased Daisy ja Erlend Mustonen. Neil on väike koer, kass ja hea töö. Nad on teineteisele olemas, kuid õnnest on puudu midagi väga olulist. Daisyl on lapse saamine võimatu. See teadmine tabas teda 15-aastasena täieliku šokina. «See oli katastroof,» kirjeldas ta täna telesaates «Radar» päeva, mil ta olukorrast teada sai.

Sellest, et ta on üks umbes viiest protsendist viljakas eas naisest, kes taolisel põhjusel ise lapsi ei saa, ei teinud Daisy mingit saladust ka Erlendiga kohtudes, vastupidi.

«Ma ei osanud kuidagi reageerida. Olin siis 19 ja ei mõelnud veel järglaste saamisele,» sõnab Erlend.

Daisy ja Erlend võtsid «Radari» vastu oma kodus ning rääkisid erakordse avameelsusega, kuidas sündis plaan saada laps Ukraina surrogaatema abil. «Ma nii soovin siia tühja lastetuppa kedagi, keda kasvatada,» põhjendab Daisy, kuidas pelgalt soovist kasvas kindel plaan.

Milline näeb välja noorte erakordne teekond Ukrainasse ja kuidas saadakse kokku selleks vaja minev 55 000 eurot, selgub «Radari» videoloost.

Kui aga tekkis huvi Daisyt ja Erlendit nende teekonnal rahaliselt toetada, siis vajalikud andmed leiab Radari Facebooki lehelt: 
www.facebook.com/telesaaderadar

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles