Kanal 2 täna: «Radar» alustab uut hooaega seksiorja avaliku pihtimusega

«Radar» / Kanal 2
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Radaris» räägib 15-aastaselt prostituudiks sattunud eestlanna oma jõhkrat vägivalda ja alandusi täis minevikust ning teekonnast inimkaubanduse ohvriks. Ta teeb seda avameelselt ja omanäoga.

Kelis oli 90ndate keskpaigas, mil ta kõigi halbade juhuste kokkulangevuse tõttu prostitutsiooniga tegelema hakkas, kõigest 15-aastane. Kuid enne veel, kui noorest neiust sai inimkaubanduse ohver, elas ta läbi mitu võigast juhtumit, mis sillutasid tema allakäigurada. Mis täpsemalt Kelisega juhtub, näeb juba saates.

Lisaks inimkaubandusele on tänases «Radaris» ka teine karm teema - sõda.

Eelmise aasta suve lõpus saatis Eesti Kesk-Aafrikasse oma järjekordse jalaväeüksuse, et aidata seal viibivaid prantslasi islamiäärmuslaste vastases kampaanias. «Radar» jälgis veebel Ragnar Põllu ettevalmistusi missiooniks alates möödunud kevadest ja toob nüüd vaatajani Ragnari ja tema lähedaste mõtted ja lood sellest, miks üldse sellist asja vaja on.

«Radari» hooaja avasaade on Kanal 2s täna kell 20.00, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles