Õõvastav vägivald: Eesti mees peksis kaheksat elukaaslast (11)

Jekaterina Minkova
, «Radari» toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Tema esimesed laused olid: «Ma vaatasin su pilti ja ma sain aru, et sina oledki minu elu armastus.»» Nii räägib tänases Radaris Liis, 34-aastane kolme lapse ema Viljandist. Tema möödunud aasta pidi olema romantiline, kuid muutus kiiresti justkui õudusfilmiks. Selle õudusfilmi teine peakangelane on Eesti mees, kes kannab praegu eesnime Indrek Michael.

«Ühel korral tõi ta kaasa ühe oma sõbra ja sundis mind seksima nii tema kui tema sõbraga,» tunnistab teine naine. Naine, kelle kohta selgub, et aastaid tagasi oli tema Indrek Michaeli esimene ohver.

«Ma vaatasin ümberringi, kõik oli verd täis. Diivan oli verine. Ma ei saanud aru, mis siin juhtus,» meenutab kolmas naine oma elu.  

«Ta oli hull, ma ei teadnud, mida ta teeb,» räägib eesti publikule tuttav Katariina Padar, kes sattus samuti vägivallatseja kätte.

Need kirjeldused on aga ainult jäämäe tipp selle kohta, mis toimus aastaid ühe mehe ja tema erinevate elukaaslaste kodudes suletud uste taga. Karm reaalsus on see, et info jõudis küll politseini, aga jäi nende lauasahtlisse. «See, mis jäeti tegemata, on kole,» tunnistab politseijuht Kristian Jaani.

Miks nii läks ja mida jubedat meie vägivallatseja naiste kallal korda saatis, näeb juba ülevalt videost.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles