Täna «Radaris»: Tallinna linn toetab endiselt annetuse raha raisanud MTÜd (1)

Jekaterina Minkova
, «Radari» toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil enneaegne laps kuvöösis.
Pildil enneaegne laps kuvöösis. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Eelmise aasta lõpus uuris «Radar» MTÜ Lootus Sinuga tegevust,  kus annetaja tundis ennast petetuna ja kahtlustas annetuse korraldajat sahkerdamises. Mittetulunduüshing lubas Tallinna Lastehaigla jaoks koguda 18 000 eurot uue kuvöösi otsmiseks. Kuid MTÜ sees tekkinud probleemid sundisid annetuse korraldajat Jekaterina Panovat kulutuma lõviosa kogutud summast hoopis enda tarbeks.

«Mulle ei tulnud pähegi, et ma peaksin annetajatele kirjutama ja teatama, et mul on vaja sealt raha võtta,» rääkis MTÜ juhatuse liige Jekaterina Panova.

Kogutud summast, mida oli tolleks hetkeks kogunenud  7 000 eurot, maksti pea pool MTÜle kuuluva kaubiku remondi eest.

«Radari» saate järel otsustas Tallinna linn toetada Lastehaiglat 15 500 euroga ning nimetas MTÜ tegevust taunimisväärseks. Tänases loos selgub aga, et Tallinn toetab kurikuulsat MTÜd endiselt edasi. Mis summaga ja kuidas, sellest vaata täna õhtul kell 21.30 algavas Kanal 2 saates «Radar».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles