Täna «Radaris»: narvalased peavad Eesti presidendiks Simsonit ja Repsi

Jekaterina Minkova
, Radar/Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

President Kersti Kaljulaid kolib järgmisel sügisel oma kantselei kuuks ajaks Narva. «Radar» käis uurimas, mida külla tulevalt presidendilt oodatakse ning kui paljud sealsed elanikud riigipead üldse teavad.

«See blondiin seal all,» räägib Vjatšeslav, näidates näpuga tahvlile, kus on mitmete Eesti poliitikute pildid. Ainsal alumise rea pildil, kus on heledapäine naispoliitik, on Kadri Simson.

«Tema,» osutab enesekindlalt vanemaealine daam Raisa tahvli ülemises nurgas oleva Mailis Repsi pildi suunas. Üllatudes, kui vastus on vale, tunnistab ta, et ei mäleta ka presidendi nime. Repsi pakub ka nooremapoolne härrasmees Vladislav. 

Radaris täna õhtul kell 20.00
Radaris täna õhtul kell 20.00 Foto: «Radar» / Kanal 2

Kuid paljudest küsitlutest tunnevad siiski president Kaljulaidi pildilt ära ning küsimuse peale, mida nad riigipealt teada tahaksid, vastab Galina: «Kuhu jäi aastavahetusel Eesti hümn?»

Radar käis tutvumas kohtadega, kuhu narvalased presidendi külla kutsuvad ning uuris sealsetelt inimestelt, mida nad riigipealt üldse ootavad. Vastuseid näete kell 20 Kanal 2 algavas telesaates «Radar».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles